Am început să experimentăm  cultivarea catinei in 2013. Am făcut tranziția de la munca de birou la inovarea în agricultură unde ne-am redescoperit pe noi înșine și unde am simțit legătura noastră cu natura ce ne înconjoară. Am devenit fascinati de lumea produselor cultivate in sistem ecologic si de potentialul acestui domeniu, asa ca am hotarat sa facem pasul de la pozitia de consumatori entuziasti  la cea de producatori de produse din catina  certificate ecologic.

ASA A INCEPUT TOTUL

2013

Cumparam fostul amplasament al viilor regale, teren nelucrat de peste 20 de ani. In luna octombrie incepe povestea plantatiei GREEN FIRST FARM cu primii arbusti de catina  plantati manual de catre noi.

Incep cei trei ani de conversie la agricultura ecologica.

2019

Feedbackul pozitiv fata de produsele noastre, sta la baza primele retete proprii lansate pe piata.  Lansam produse unice Catina cu nectar de floare de cocos si Ulei ecologic de catina cu miere.

2020

Anul in care putem spune ca suntem o ferma integral “verde”.  Cele 98 hectare de teren exploatate au fost inregistrate in agricultura ecologica.

 Intentionam sa ne extindem gama de produse certificate ecologic.

CE FACEM NOI

NE DORIM SA FIM IN ARMONIE CU CLIENTII NOSTRI, ASA CUM SUNTEM SI CU NATURA

RESPECTAND PAMANTUL, ITI RESPECTI CLIENTII.

 

Compania noastra isi respecta in permanenta filosofia prin productia si cultura catinei intr-un mediu ecologic 100%, certificat permanent de autoritatile in domeniu. De aceea, ne bucuram sa va facem cunostinta cu cele doua sortimente de catina organica, de cea mai buna calitate Clara si Mara, cunoscute sub denumirea stiintifica de Hipophae Rhamnoides.