Remedii naturale pentru cresterea imunității

postat în: Articole 0

pe care Orice virus poate deveni foarte periculos pentru sănătate în momentul în care sistemul imunitar este slăbit și nu poate funcționa corespunzător. Consolidarea sistemului imunitar este poate cel mai important pas în obținerea rezistenței la boli. Există multe remedii naturale pentru cresterea imunitatii.

Imunitatea se referă la capacitatea sistemului imunitar, la structurile biologice ale organismului, procesele și organele care sunt special dezvoltate pentru combaterea infecțiilor și, prin urmare, pentru prevenirea bolilor.

Scopul sistemului imunitar este de a proteja organismul împotriva infecțiilor. Ajută la identificarea și distrugerea a milioane de microbi (adică bacterii, viruși, paraziți, ciuperci) care pătrund în corpul nostru în fiecare zi.

Ne putem proteja atât împotriva coronavirusului, cât și împotriva virusului gripal, care își face de cap în această perioadă în țara noastră prin întărirea sistemului nostru imunitar. Putem face acest lucru printr-o alimentație sănătoasă, mișcare, odihna, dar si prin consumul unor remedii naturale pentru cresterea imunitatii.

Potrivit unui studiu publicat de o echipa de cercetare de la Ehwa Womans University Medical Center,  bacteriile probiotice extrase din fructul de catina fermentat au avut au avut o mulțime de lactobacillus gasseri (L. gasseri), care reprimă activarea purinei, o sursă de energie necesară pentru mutația noului coronavirus.

Cercetătorii, conduși de profesorul Yoon Ha-na de la Departamentul de Urologie, au descoperit, de asemenea, fructele de cătină au cantități abundente de ehstreptococ thermophilus și lactobacillus rhamnosus, care au același situs de legare chimică la COVID-19. De asemenea, au confirmat nouă antioxidanți, șase minerale și 16 aminoacizi.

Profesorul Yoon se așteaptă ca bacteriile probiotice din fructele de cătină să fie un tratament suplimentar pentru a suprima răspândirea COVID-19 prin inhibarea activității purinei.

Este important sa avem grija de imunitatea noastra si sa profitam de remediile naturale pentru cresterea imunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *